Activiteitenkalender SV PAP

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bestuursinfoavond 28-3

28 maart 2022 @ 20:00 - 23:00

Gratis

Lieve PAPper,

Het is pas maart, maar wij zijn alweer druk bezig met de zoektocht naar onze opvolgers. Wil jij volgend jaar een enorm uitdagend, leerzaam en leuk jaar tegemoet gaan? Wil je jezelf op zowel persoonlijk als professioneel vlak ontwikkelen, wil je een jaar lang samenwerken in een hecht team of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat wij doen als bestuur? Dan komt dat goed uit, we hebben namelijk twee informatieavonden voor jullie gepland om jullie een inkijkje te bieden in het te gekke bestuursleven. We zullen op deze avonden vertellen wat we nou precies allemaal doen, maar ook kun je hier terecht met al je brandende vragen en twijfels.

Deze avonden zullen plaatsvinden op 28 maart om 20.00 uur en op 5 april om 20.00 uur in Café de Stadsgenoot. Goed om te vermelden is dat deze avond geheel vrijblijvend is en je ook gewoon mag langskomen als je nieuwsgierig bent. Als je toevallig verhinderd bent op deze avond kun uiteraard nog steeds solliciteren.

Naast deze avonden kun je ons altijd aanspreken of mailen om met één van ons te kletsen over je twijfels en vragen. Onze e-mailadressen zijn hier te vinden. Voor specifieke informatie met betrekking tot de functies kun je hier klikken, dan kom je terecht bij het bestuursinformatieboekje.

We hopen je hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Als je vragen hebt, kun je deze altijd stellen.

Veel liefs,
Anne, Julia, Kiki, Madelon, Alicia en Sanne

Gegevens

Datum:
28 maart 2022
Tijd:
20:00 - 23:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Bestuur

Locatie

De Stadsgenoot
Breedstraat 8
Utrecht, Utrecht 3512TW Nederland
+ Google Maps

Registraties zijn gesloten voor dit evenement