Activiteitenkalender SV PAP

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering

9 februari 2021 @ 18:00 - 22:00

Lieve PAPper,

Was jij ook zo benieuwd waar wij ons voor aan het klaarmaken zijn op het vorige filmpje? Je hoeft niet langer in spanning te wachten, want wij zijn ons aan het voorbereiden voor de enige echte…… Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering (HALV)!!

Op dinsdag 9 februari van 18:00-22:00 uur is het zo ver: de Halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering (HALV)! Op deze avond zullen wij als bestuur ons Halfjaarlijks Verslag en ons Financieel Halfjaarlijks Verslag presenteren.

Maar, wat is een ALV nou eigenlijk? Het klinkt misschien allemaal heel officieel, maar ALV’s zijn bedoeld om leden inspraak te geven in de beslissingen van het bestuur. Het bestuur zal het halfjaarlijks verslag presenteren en evalueren. Je hebt daarna de kans om vragen te stellen of je mening hierover te geven. Alle leden zijn namelijk welkom op deze avond en hebben stemrecht. Zo kun je bijvoorbeeld meestemmen over herbegrotingen en andere voorstellen. In de mail die binnenkort in jouw mailbox belandt kun je de (voorlopige) agenda en de stukken vinden die tijdens deze avond besproken zullen worden.

De HALV zal plaatsvinden via Microsoft Teams. Wij hopen op jouw aanwezigheid op 9 februari!

Liefs,
Isa, Vincent, Siebe, Lieke en Bibi

 

Gegevens

Datum:
9 februari 2021
Tijd:
18:00 - 22:00

Locatie

Microsoft Teams

Organisator

Bestuur

Registraties zijn gesloten voor dit evenement