Beste, liefste, aller leukste pappers, het is weer tijd voor een volgende ontzettend leuke, spannende, nagelbijtende en hersenkrakende activiteit! Ben jij mega goed in het oplossen van raadsels, puzzels en ben je klaar om samen met je mede-pappers een mysterie op te lossen? Schrijf je dan nu snel in voor de Escape This Room! Om zo veel mogelijk mensen mee te kunnen laten doen aan de activiteit, gaan we tegelijkertijd twee kamers doen.

Bij de ene kamer ben je samen met je mede-pappers ingehuurd als specialistische privé-detectives om een belangrijke zaak op te lossen. Één van Amerika’s populairste actrices, Elise Starr wordt vermist. Jullie moeten alle stoelen, tafels, banken en zelfs sokken omkeren, binnenstebuiten halen en onderzoeken om de waarheid achter deze verdwijning te ontdekken. Heel erg spannend dus!

De andere kamer vergt een heleboel moed, want samen nemen jullie het lot van de wereld in handen wanneer jullie de taken van de Amerikaanse regering overnemen om een doemscenario te voorkomen. Er worden verbonden gesmeed en beloftes gedaan, maar wie is de vijand?

Deze super toffe activiteit vindt plaats op 25 februari  om 20:00 en kost 5 euro! Dus we verzamelen om 19:45 bij Veldzigt 8 in Utrecht. Je kunt je vanaf maandag 15 februari 12:30 inschrijven via de site!