Activiteit

Wij zijn volop bezig met het organiseren van nieuwe activiteiten! Wil je een melding ontvangen van komende activiteiten, wordt dan lid van de Facebookgroep Activiteiten PAP. 

Woensdag 5 februari – Feest: Zwarte Piste

Jetzt geht’s los! Het is hartje winter en daarom is het tijd om met z’n allen de berg af te roetsjen!

Kom met ons de zwarte piste af dan gaan we kijken wie het hardste kan gaan! Op 5 februari gaan we los en kan jij je helemaal laten gaan in je leukste winterkleding en met de juiste shots. Ga je voor het blauwe, groene, rode of zwarte shotje?

Niet geheel onbelangrijk: kom in de juiste kleur gekleed! Elke studievereniging heeft z’n eigen kleurtje waar jij je outfit helemaal op af kan stemmen. Ga jij de zwarte piste halen aan het eind van de avond?

Ben je lid van Alias (groen), Amino (groen), Contact (blauw), PAP (blauw), Usocia (rood) of VOCUS (rood)? Dan ben je welkom in ons winterparadijs samen met jouw vrienden! Externen zijn namelijk ook welkom.

5 februari 2020 // De Jans Bar
22:00 – 04:00
18+
Tickets: via je eigen vereniging of haal je kaartje aan de deur
Ticketprijzen: VVK: €2,50 (excl. servicekosten voor Contact) DVK: €3,50

.

Donderdag 6 – vrijdag 28 februari – GOTCHA!

Lieve PAPpers,

Heb jij zin in een beetje spanning, dan is het spel GOTCHA iets voor jou! Mocht je niet weten wat GOTCHA is, GOTCHA is een battle spel waarbij je de naam en een foto krijgt van een medespeler. Deze persoon moet je afschieten met een waterpistooltje. Blijf overal op je hoede, want je bent bijna nergens veilig! (met uitzondering van de PAPkamer, PAPactiviteiten, hoorcolleges en werkgroepen, want hier mag niet geschoten worden.) Heb je je prooi afgeschoten, dan krijg je zijn of haar slachtoffer om af te schieten. Zo blijft het spel doorgaan, totdat er een iemand overblijft: diegene mag zich de ultieme winnaar van GOTCHA 2020 noemen!

Het spel begint donderdag 6 februari. Op dinsdag 4 februari en woensdag 5 februari kunnen ook de waterpistooltjes opgehaald worden op de PAPkamer! GOTCHA eindigt op 28 februari. Meedoen aan het spel kost maar €1.00, hiervoor krijg je niet alleen een waterpistooltje, maar steun je ook het goede doel: stichting Achter de Regenboog (zij steunen kinderen die iemand hebben verloren).

Wil jij nu ook meedoen aan deze spannende en leuke battle, schrijf je dan nu snel in op www.svpap.nl, inschrijven kan tot zondag 2 februari!

Liefs,

De Uitjescie

.

Woensdag 13 februari – Stamkroeg februari: Happy Valentine’s borrel

Lieve PAPpers,

Na een pittige strijd is er ook nog ruimte voor sympathie bij PAP, na de battle vieren we de liefde met een Valentijnsborrel. Wie weet ontmoet jij je ware liefde tijdens de speeddates en hoef je Valentijnsdag dit jaar niet in je eentje door te brengen? Er hangt hoe dan ook een liefdevolle sfeer in Café de Stadsgenoot

We zien je graag, liefs de Borrelcie

Datum: 13 februari 2020
Tijd: 21.00 – 23.00 (aansluitend op de CLBattle)
Locatie: Café de Stadsgenoot

.

Dinsdag 18 februari – Borrelen met docenten!

Lieve PAPpers,

Heb je altijd al willen weten wat docenten bezighoudt en waarom ze toch altijd zo druk zijn? Of wil je zelf aan docenten laten weten waar jij op dit moment mee bezig bent binnen het onderwijs of juist daarbuiten?

Op dinsdag 18 februari van 17.00-18:30 uur organiseert studievereniging PAP in samenwerking met de Sociale Commissie van de opleiding een student-docent borrel in het Langeveldgebouw. Hierbij leren studenten en docenten elkaar beter kennen buiten het reguliere onderwijs! Dit doen we door het gesprek met elkaar aan te gaan onder genot van een hapje en een drankje. Dit alles helemaal GRATIS!

Schrijf je snel in via https://inschrijvingen.svpap.nl/ en als je geen PAP-lid bent, mail dan naar studie-inhoudelijk@svpap.nl!

Liefs en een vriendelijke groet,
Het 18e bestuur van studievereniging PAP en de Sociale Commissie van de opleiding

.

Donderdag 20 februari – Excursie naar een justitiële jeugdinrichting

Lieve PAPpers,

Ben jij ook nieuwsgierig naar hoe een justitiële jeugdinrichting er van binnen uitziet? Dan is er goed nieuws! De Studiecie organiseert namelijk 20 februari een excursie naar JJI De Hartelborgt in Spijkenisse. Hier zal er een rondleiding gegeven worden waardoor we De Hartelborgt aan de binnenkant kunnen zien. Ook zal er vertelt worden hoe er zorg, opvoeding, onderwijs en behandeling wordt geboden aan de opgenomen jongeren. In de JJI verblijven jongeren die om strafrechtelijke redenen zijn opgenomen in het kader van preventieve hechtenis, nachtdetentie, jeugddetentie of een zogenaamde PIJ-maatregel: plaatsing in een inrichting voor jeugdigen. De leeftijd ligt tussen de 12 en de 23 jaar.

Ben je nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan snel in, want vol is vol! De inschrijvingen zullen 12 februari sluiten om 17.00h. De excursie zal 20 februari plaatsvinden om 10.30h tot 12.45h te Spijkenisse, dit is exclusief reistijd! Inschrijven kan op www.svpap.nl!

Liefs,

De Studiecie

.

Vrijdag 6 maart 2020 – Opnames ‘Weet ik veel!’

Lieve PAPpers!

Heb je altijd al eens in de studio van Weet ik Veel? willen zitten? Dan is dit je kans! Vrijdagavond 6 maart van 17.00 uur tot 22.30 mogen we met een aantal PAPleden aanwezig zijn bij de opnames in Studio Mediahaven in Amsterdam! Daar ga je dan tegen 300 andere studenten strijden voor een leuk geldbedrag en beleef je een super leuke avond! Lijkt dat je nou dus net zo vet als wij en ben je nog beschikbaar die avond, zorg dan dat je je snel inschrijft! Dit moet namelijk voor maandag 20 januari 17:00 uur (nu over een week). Daarnaast zijn er maar een beperkt aantal plekken én is het gratis dus dat is nog meer reden om er snel bij te zijn!

Inschrijven kan vanaf nu! Tot dan!

Liefs,
De Uitjescie