Activiteit

Wij zijn volop bezig met het organiseren van nieuwe activiteiten! Wil je een melding ontvangen van komende activiteiten, wordt dan lid van de Facebookgroep Activiteiten PAP. 

Woensdag 9 januari – Vrijdag 25 januari – GOTCHA

Jongens en meiden, dames en heren,
het beroemde spel GOTCHA heeft een terugkeer gemaakt binnen PAP. Dit jaar zal deze spannende battle opnieuw gehouden worden en jij kan je hiervoor opgeven! Indien je nog niet weet wat GOTCHA inhoud, het is een spannend battle spel waarbij elke speler de opdracht krijg een medespeler uit te schakelen door middel van het schieten met een waterpistool. Wanneer dit is gelukt zal deze speler de opdracht van degene die hij uitgeschakeld heeft ontvangen en zo zal het spel verdergaan tot er één speler over is; de winnaar van GOTCHA 2019. Het spel beperkt zich niet tot een bepaalde locatie, je kan overal in de val gelokt worden. Het zal van 9 tot en met 25 januari plaatsvinden, 24/7, overal. Geen locatie zal veilig en niemand blijft gespaard, zorgt dus dat je op de hoede bent en vertrouw niemand. Meedoen aan dit spel zal maar €2,- kosten, en de opbrengst gaat ook nog eens naar het goede doel van PAP: Stichting het vergeten kind. Wil jij een goed doel steunen en daarbij ook nog eens deelnemen aan het spannendste spel van het jaar: GOTCHA 2019? Dat kan!

Schrijf je vanaf maandag 17 december 12.00 in via www.svpap.nl en bemachtig een van de felbegeerde plekken.

.

Woensdag 6 februari – Excursie Kindertelefoon

Hallohallo PAPpers,
Het tweede semester is bijna aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor nog meer leuke activiteiten! Op woensdag 6 februari is er een excursie naar De Kindertelefoon. Ben jij benieuwd hoe De Kindertelefoon kinderen helpt met kleine of grote problemen? Kom dan zeker mee naar deze workshop. We zullen van alles leren over de werkwijze van De Kindertelefoon, de rol van (ortho)pedagogen binnen de organisatie en we zullen zelf lekker actief bezig zijn. Deze toffe activiteit kun je bijwonen voor maar €1,-. De volledige winst gaat naar het goede doel van het jaar, Stichting Het Vergeten Kind. De activiteit vindt plaats op 6 februari van 13:30 uur tot 15:00 uur. De locatie is het kantoor van De Kindertelefoon op Newtonlaan 83, makkelijk te bereiken vanaf Utrecht Centraal en de Uithof. We vertrekken met de mensen die dat willen om 13:00 vanaf de Uithof. Hopelijk zien we je bij deze interessante activiteit!

Inschrijven kan vanaf woensdag 23 januari 12:00 uur, via www.svpap.nl!

.

Woensdag 6 februari – Feest Bonje in de Bajes

Lieve PAPpers,

Het is weer tijd voor een feestje!
Dus bereid je voor op een avond vol bonje in de bajes op 6 februari in De Jans Bar!

De deuren openen om 23:00 en de minimun leeftijd is 18 jaar. Om 1 uur sluiten de tralies, dus kom op tijd! Kaartjes zijn maar €2 in de voorverkoop en op te halen op de PAPkamer. Schrijf je snel in via www.svpap.nl!

Handboeien en walkietalkies paraat. Let goed op bij wie jij je vingerafdrukken achterlaat … Laat het boefje in jezelf los op 6 februari, tot dan!

.

Zondag 27 januari tot  zondag 3 februari – Studiereis Krakau

 
Lieve PAPpers,

Na veel hints en lang wachten is de bestemming van de studiereis eindelijk bekend! Van 27 januari tot en met 3 februari gaan we naar Krakau! Het wordt een ontzettend gave reis waar je bij moet zijn! We gaan meerdere studie-inhoudelijke activiteiten doen. We gaan een kinderdagverblijf bezoeken en een hospice voor kinderen. Daarnaast gaan we natuurlijk ook mega leuke ontspannende en culturele activiteiten doen! We gaan een kroegentocht doen, want Krakau is een echte studentenstad. Ook gaan we een rondleiding krijgen in Auschwitz, een ontzettend interessante activiteit! Verder zijn er natuurlijk nog veel meer leuke activiteiten die we nog even geheim houden. We blijven in het oneworld hostel midden in het centrum van Krakau. Ook gaan we 4 keer met zijn allen uit eten. Deze fantastische reis zal slechts €295,- gaan kosten! Meer dan genoeg redenen om je in te schrijven dus! 
Dit kan vanaf maandag 19 november om 12 uur via svpap.nl