Ga je komend jaar Pedagogische Wetenschappen studeren in Utrecht en lijkt het je leuk om al wat meer mensen van je studie te leren kennen? Dan is het introweekend daar de perfecte gelegenheid voor!

In het weekend van vrijdag 11 tot zondag 13 september 2015 zullen we een geweldig weekend in Nijmegen gaan beleven vol gezelligheid, kennismaking en ontspanning! Het introweekend staat dit jaar in het thema van Amerika: denk aan Casino, beerpong, hamburgers, kampvuur, nachtspel, uitgaan, etc. Ook voor jongens is dit een uitgelaten kans om de (schaarse) andere jongens binnen deze opleiding te ontmoeten! Voor €37,50 krijg je een heel weekend inclusief ontbijt, lunch, diner en overnachtingen (exclusief OV-kosten en lidmaatschap).
Lijkt het je leuk om mee te gaan op introweekend? Schrijf je dan in via onderstaande inschrijflijst. Maar let op! VOL = VOL en inschrijven = betalen.

Heb je je nog niet ingeschreven als PAP-lid en wil je mee op introweekend? Schrijf je dan in via onderstaande inschrijflijst

Had je je eerder al ingeschreven als PAP-lid, en heb je nu besloten ook mee te gaan met het introweekend? Schrijf je dan in via onderstaande inschrijflijst