LET OP: inschrijving voor het introductieweekend is alleen mogelijk als je je al hebt ingeschreven om PAPlid te worden! Heb je dit nog niet gedaan? Schrijf je dan nu hier in.

Ga je komend jaar Pedagogische Wetenschappen studeren in Utrecht en lijkt het je leuk om al wat meer mensen van je studie te leren kennen? Dan is het introweekend daar de perfecte gelegenheid voor!

In het weekend van vrijdag 16 tot zondag 18 september 2016  zullen we een geweldig weekend in Alkmaar gaan beleven vol gezelligheid, kennismaking en ontspanning! Het introweekend zal dit jaar in het teken staan van verschillende landen met een vleugje cluedo, Peking Express, gezelligheid, uitgaan en het leren kennen van heel veel leuke nieuwe mensen. Ook voor jongens is dit een uitgelaten kans om de (schaarse) andere jongens binnen deze opleiding te ontmoeten! Voor €35,- krijg je een heel weekend inclusief ontbijt, lunch, diner en overnachtingen (exclusief OV-kosten en lidmaatschap).
Lijkt het je leuk om mee te gaan op introweekend? Schrijf je dan in via onderstaande inschrijflijst.

Maar let op! VOL = VOL, inschrijven = betalen en je moet je al ingeschreven hebben voor een lidmaatschap bij PAP! Het je dit nog niet gedaan? Schrijf je dan nu hier in.