Wie?! MANNENCIE!!! Wattus?! BIERCANTUS!!! Jaja, het zit er aan te komen, een heuse PAPcantus! Een avond vol met meezingers, bier, opdrachten en vooral gezelligheid is in aantocht! Dinsdag 28 maart van 20:30-23:00 zal de cantus plaatsvinden bij Biton, waarna we aldaar ook nog gezellig kunnen naborrelen! Deze knaller activiteit wil je niet missen! Een cantus bestaat uit een avond met veel gezang en bier. Tijdens de cantus gelden verschillende regels waaraan je je moet houden, doe je dit niet, dan krijg je van de cantusleiders (Maarten en Sanne Dirkse), ook wel ‘preases’ genoemd, een opdracht die je uit moet voeren. Wil je meer weten over een/deze cantus? Mail dan naar mannenciesvpap@gmail.com.
Kortom, er zal veel worden gelachen, gezongen en bier worden gedronken, maar wees niet bang, dit laatste alleen tot het leuk blijft voor jezelf, je zal dus nooit worden verplicht om te drinken! Naast dit alles zullen de PAPa’s ook een lekkere snack voor jullie verzorgen! En dit alles voor maar €8,50! Jullie weten het, hoe meer zielen hoe meer vreugd, maar te veel zielen doet de ruimte bij Biton geen deugd. Oftewel, twijfel niet te lang met inschrijven, want de plekken zijn beperkt!
Houd Facebook in de gaten voor het evenement.
Schrijf je vanaf maandag 27 februari 11:00 uur in via deze link. Deze activiteit zit vol. Je kan je nog inschrijven voor op de wachtlijst.