Zoek je praktijkervaring als aanvulling op de theorie van de opleiding?
Meld je nu aan voor de tweede Move-commissie van PAP en zet je samen met kinderen uit aandachtswijken in voor hun buurt. Tijdens het project leer je als team je eigen project managen, ontwikkel je jouw talenten, vergroot je je netwerk en kom je in contact met interessante lokale partijen. Je leert de leefwereld van kinderen uit een aandachtswijk kennen en geeft hun een kijkje in de leefwereld van een student. Samen werk je toe naar een uitvoerbaar plan en kun je iets betekenen voor hun buurt, in jouw stad! De commissie zal in februari van start gaan!

De eerste Move-commissie van PAP is momenteel druk bezig met hun project. De commissie heeft een stukje geschreven over hun ervaring:
Ons Move Project is samen met de kinderen van groep 7/8 van OBS Pantarijn in Vleuten/De Meern. Samen met de kinderen realiseren wij een (op dit moment nog onbekende) verbetering in de wijk. Alle ideeën komen vanuit de kinderen, dus elke wijkles is het weer een verassing wat ze gaan bedenken voor het project. Dat vond ik in het begin best spannend, maar het komt elke keer weer helemaal goed. Het proces staat heel erg centraal en juist dat maakt het project erg leuk! Het is altijd een gezellige boel met de kinderen en de studenten. Toen we de kinderen voor de eerste keer ontmoetten kwamen ze ons allemaal een hand geven, super spontaan! Voor elk contact moment met de klas, wordt er even vergaderd. Wil je meer weten over ons project? Kijk dan op: http://stichtingmove.com/project/eQ4Y19Zjw/de-pantarijn-voor-een-mooier-de-meern.

Voor vragen, aanmelding en/of meer informatie, kan je mailen naar: studie-inhoudelijk@svpap.nl.