Hey hallo lieve dames,

Ook dit jaar willen wij weer ons steentje bijdragen aan het goede doel. Dit jaar is het goede doel de stichting Achter de Regenboog. Deze stichting helpt kinderen en jongeren wanneer zij een dierbare verloren hebben. Zeker een heel mooi doel om te steunen.

Hoe gaan wij dit doen? Nou, door allemaal lelijke snorren te laten staan! Movember is een wereldwijde actie waar mannen de maand november hun snor niet scheren om aandacht te vragen voor prostaatkanker en teelbalkanker. Wij proberen hetzelfde te doen bij PAP, maar dan dus voor de stichting Achter de Regenboog.

Wij willen jullie dan ook om een donatie vragen voor dit goede doel. Om jullie nog wat meer te motiveren hebben we echter ook meerdere doelen opgesteld. Dit zijn:

50,- Wij gaan lekker uit en we willen alle donateurs vragen om met ons mee te gaan.

75,- Tom en Stan zullen samen een duet voor jullie zingen.

100,- Maarten zijn borsthaar zal geharst worden. Iedereen die minimaal 10 euro heeft gedoneerd mag ook een stripje komen doen.

150,- Tom komt een kamerdienst draaien in een sexy jurkje.

200,- We gaan een mannencie trui verloten, met bedrukking. Iedereen die minimaal 5 euro heeft gedoneerd komt in aanmerking om deze trui te winnen.

Zijn er nou mannen die toch die snor van hun gezicht doen verdwijnen? Dan zijn er gevolgen. Elke keer dat iemand zijn snor scheert voor 1 december zal deze man 20 euro moeten doneren aan het doel.

Wij hebben er zin in om weer lekker behaard te worden en we hopen dat jullie ons nog aan kunnen kijken.

Joejoe,

De mannen