Lieve leden,
Nog een paar weken en dan is het zover: dan komt de eerste PAPeras van het collegejaar 2016-2017 uit. De PAPeras is het Pedagogisch vakblad van studievereniging PAP waar je veel verschillende en interessante rubrieken kunt vinden en dat is deze editie ook weer het geval!
Zo komen er hoogleraren aan het woord en worden verhalen uit de praktijk met je gedeeld. Het blad is daarmee een mooie aanvulling op de studie!
Alle commissieleden en eerstejaars studenten zullen deze eerste editie op papier thuis ontvangen. Mocht je hem ook graag op papier ontvangen, stuur dan een mail naar paperasciesvpap@gmail.com of schrijf je naam op de inschrijflijst op de PAPkamer (Langeveld F.108).
Daarnaast zoeken we vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan de volgende (lustrum) editie van de PAPeras. Het belooft een toffe uitgave te worden en alle hulp is welkom. Dus vind je schrijven leuk en wil je eenmalig meewerken aan dit vakblad, zonder verder ergens aan vast te zitten, laat het ons dan weten via bovenstaand mailadres!

We hopen dat jullie net zo uitzien naar de PAPeras als wij!