Lieve PAPpers,

Het is weer bijna tijd voor de eerste promoweek van het jaar! Hierbij zullen er heel veel leuke gratis en goedkope activiteiten voor jullie klaar staan. Omdat we natuurlijk allemaal wel een beetje Netflix verslaafd zijn en bingewatchen voor ons leven, konden wij geen toepasselijker thema bedenken voor deze week dan: Netflix and Chill! Om dus toch maar een beetje achter onze laptopjes vandaan te komen hebben wij vijf super leuke activiteiten voor jullie neergezet in het teken van series en films, waardoor jullie toch nog een beetje in de Netflix sfeer kunnen blijven!

Maandag 7 oktober, 11:00-14:00: Joey’s special met pizza op de PAPkamer – GRATIS

Dinsdag 8 oktober (tijd en film worden later bekend gemaakt): Naar de bios voor maar €4,-!

Woensdag 9 oktober, 19:30-20:30: Pubquiz geheel in thema en natuurlijk met Popcorn! Daarna vanaf 21:00 uur een gezellige stamkroegavond – GRATIS

Donderdag 10 oktober, 13:00-14:00: Leef je uit net als de kids van Stranger Things in Game State Utrecht voor maar €5,-!

Vrijdag 11 oktober, 11:00-13:00: American Pie op de kamer! Kom snel je stukje claimen, want op=op – GRATIS

Inschrijven voor de bios en game state kan via svpap.nl. Bij de andere activiteiten kan je gewoon langs komen! Wanneer je niet lid bent, mail dan naar extern@svpap.nl om je aan te melden!