Maandag 4 – Vrijdag 8 maart – Promoweek Italië

Lieve PAPpers, 

Het is alweer bijna tijd voor de tweede Promoweek! Deze week zal in het teken staan van het mooie land Italië. Er zijn natuurlijk weer een heleboel leuke activiteiten gepland. 
De eerste zal op maandag 4 maart zijn. Op de PAPkamer zal vanaf 12.30 uur bruschetta uitgedeeld worden! Een heerlijk Italiaans gerecht, wat helemaal gratis is, dus vooral gezellig langskomen! 

Op dinsdag zal er vanaf 19.00 uur een heuse wijnproeverij plaatsvinden! Dit zal op de uithof zijn, de eventuele prijs hiervan zal later bekend gemaakt worden. 

Op de woensdag zal het weer tijd zijn voor een stamkroeg. Deze activiteit is natuurlijk geheel gratis en inschrijven is niet nodig.

Op donderdag gaan we uit eten, uiteraard zullen we dan het lekkerste Italiaanse gerecht gaan eten. Pizza! Dit zal maar 5 euro kosten. Zo goedkoop uit eten gebeurt niet vaak. Dit wil je dus niet missen!

Vrijdag 8 maart is alweer de laatste activiteit, dan zullen er ijsjes uitgedeeld worden op de PAPkamer! Ook deze activiteit is geheel gratis, dus kom vooral langs vanaf 12.30 uur!

Voor de wijnproeverij en het pizza eten kun je je inschrijven vanaf donderdag 14 februari 12.00 uur via svpap.nl. We hopen jullie allemaal dan te zien!

Liefs van de Promocie