Hey hallo beste lieve dames der PAP,


De tweede mannenactiviteit staat om de hoek om jullie harten weg te roven. Op deze mooie, en vooral zeer romantische, avond zullen we romcom bingo gaan spelen. Dit houdt in dat jullie na een warm ontvangst een bingokaart ontvangen en we een romcom gaan kijken. We spelen echter niet met getallen, NEEN! Dit is romcom bingo dus we spelen met clichés. Elke keer dat er een romcom cliché voorbij komt streep je deze af op je kaart. Hier bevindt zich natuurlijk de mogelijkheid om ook gelijk een slokje te nemen van een drankje naar keuze, wat een extra spel toe zou voegen aan de bingo. Welk spel dat is, geen idee. Niemand zal je echter onder druk zetten om te drinken, dit is geheel op vrijwillige basis. Maar wat valt er dan te winnen?! Horen we jullie al denken. Dat blijft nog eventjes geheim. Wat wel al te zeggen is, is dat de giften een echte personificatie van de mannelijke geest zijn.

Nou klinkt dit allemaal natuurlijk geweldig, en dat wordt het ook, maar je moet wel weten waar je hoe laat moet zijn. Op dinsdag 7 januari begint de activiteit om 19:30 in de evenementenruimte van Langeveld. Dit alles voor slechts 300 eurocenten. Je kan je nu al inschrijven via www.svpap.nl.
De voorbereidingen zijn in volle gang en het belooft een mannenactiviteit als vanouds te worden. We hebben er zin in en hopen jullie te mogen ontvangen.


Liefs,

De mannen