Beste PAPper,

Hierbij willen wij jou graag uitnodigen voor de Wissel-Algemene Ledenvergadering (WALV) van Studievereniging PAP. Tijdens deze avond zal het 17e bestuur officieel de functies van het 16e bestuur overnemen. De WALV zal plaatsvinden op dinsdag 11 september om 18:00 in de Boothzaal.
Jullie zijn vanaf 17:00 al welkom om met ons te eten in de Langeveldkantine. Dit zal volledig gratis zijn, met dank aan de Dinercie!

Tijdens de WALV zullen wij terugblikken op het afgelopen bestuursjaar van het 16e bestuur en zal het 17e bestuur worden geïnstalleerd.

Ieder lid is van harte welkom om de WALV bij te wonen om zo het jaar van het 16e af te sluiten en het 17e bestuur te verwelkomen als nieuw bestuur. Daarnaast zal het jaarverslag van het 16e bestuur en het jaarplan van het 17e bestuur besproken worden en hierbij is uiteraard ruimte om jouw mening te geven over diverse zaken die spelen binnen PAP.

Mocht je nu nog vragen en/of opmerkingen hebben, of graag een agendapunt toe willen voegen aan de avond mag je ons benaderen. Hiertoe kun je een mail sturen naar secretaris@svpap.nl

De bestanden die tijdens de WALV besproken zullen worden, zijn te vinden op www.svpap.nl/officiele-bestanden

We zien je graag dinsdag 11 september in de Boothzaal!

Liefs,
Het 16e en 17e bestuur van PAP