Activiteitenkalender SV PAP

 

 

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Extern feest: interGALActic!!!!

12 mei @ 21:00 - 13 mei @ 02:00

Lieve PAPpers en externen!

Vorige week hebben jullie al even een sneakpeak gekregen van het gala 2022🕺🏽💫 over het thema en de datum, maar vandaag gaat het pas echt beginnen: De inschrijvingen gaan open!🤩 Het externe feest is, whats in the name, ook voor externen en zal plaatsvinden in Partycenter Number Four bij Galgenwaard⚽. Het thema is dus InterGALActic🌠, dus kom in je mooiste gala(xy) jurk of pak en straal de hele avond! Het feest begint om 21:00 uur en duurt tot 02:00. Bovendien is er van 21:00 tot 01:00 onbeperkt bier/fris/wijn!!! 😱🥂🍹🍻

Een kaartje kost 38,50 euro en is na de onderwijsvrije week op te halen op de kamer. Belangrijk om te vermelden is dat je zonder kaartje echt NIET binnenkomt, dus zorg ervoor dat je hem komt ophalen!

Wij van de organisatie hebben er mega veel zin in en kijken er naar uit om jullie allemaal de sterren🌟 van de hemel te zien dansen!💃 Dus schrijf je snel in via svpap.nl! Als je je inschrijft als extern, vermeld dan graag van wie jij de extern bent bij het vakje ‘studentennummer’ Dus: ‘extern van …(voor- en achternaam)’. Voor vragen kan je altijd appen/bellen of mailen!

liefs,
Het 20e💙

Voor de snelle lezer
locatie: Partycenter Number Four
datum: 12 mei
tijd: 21:00 – 02:00 uur
prijs: 38,50 euro

Gegevens

Begin:
12 mei @ 21:00
Einde:
13 mei @ 02:00

Organisator

Externe Feesten

Inschrijven

Tribe Loading Animation Image

Al ingeschreven?

Gebruik deze tool om uw registratie te beheren of uit te schrijven.